Al Melook Sweets

Bakery & Confectionery


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Nerva Traian 27-33, Bucharest, Romania

About

La "Al Melook Sweets", restaurant-cofetarie cu specific oriental aveti parte de
o frumoasa calatorie in lumea gusturilor si mirodeniilor specifice arabesti, cu preparate traditionale din legume si carne, dulciuri rafinate alaturi de narghilea, cafea si ceaiuri oferite musafirilor cu dragoste.
Bucataria siriana este una dintre cele mai savuroase, apreciate si cautate bucatarii arabesti; este bogata in ingrediente pitoresti ce variaza in functie de regiune, cuprinde elemente mediteraneene, mai ales grecesti, asiatice, dar si tucesti si frantuzesti. Are zeci de aperitive, are un mix echilibrat intre legume si carne, are specific vegetarian, ceea ce o face sa fie si sanatoasa. E o mancare plina de culoare, bogata in condimente si miresme si poate rivaliza cu orice bucatarie internationala prin originalitatea si gustul sau.
Termenii de referinta ale acestei bucatarii sunt cuscus, carnea de miel, naut,
vinetele, maslinele, curmalele, rodii, lamai, fistic, apa parfumata (de portocale si de trandafir), carbunele si ceaiul de menta. De obicei, cafeaua este tare si dulce. Mirodeniile sunt esenta bucatariei arabe, de la scortisoara si cuisoare, pana la piper negru, sofran, chimen, nucsoara sau seminte de anason.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Dots Original

Bakery & Confectionery

INNI Gelato Artigianale

Bakery & Confectionery

House of cookies

Bakery & Confectionery

Nana- Sweets

Bakery & Confectionery

Moritz Eis

Bakery & Confectionery