Concert Proconsul pe 7 februarie


Data și ora:
Bilete:
50 lei / 30 lei
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Pe 7 februarie, PROCONSUL te invită la Hard Rock Cafe, pentru un maraton printre cele mai îndrăgite melodii ale trupei. Fii gata să asculţi şi să cânţi “Cerul”, “Povestea noastra”,”Călătorul”, “Pentru tine” sau “De la ruşi vine ploaia”, dar şi cel mai nou single featuring Lora, „Prea târziu”.

PROCONSUL a fost, este și va rămâne o formație surprinzătoare. Muzicieni de excepție, perfect ”alipiți sufletește”, ”polițiști de investigații” ai secretelor feminine, cânta despre dragoste așa cum simt ei, de peste 20 de ani. Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită, ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an. Așa cum se uită prima zăpadă și ultima dragoste. Poate fi obositor să iubești cu sau fără noroc? La această întrebare primeşti răspunsul de la Proconsul, în seara concertului din Hard Rock Cafe.

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele pot fi găsite în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
- 30 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 30 de lei – bilete fără loc.

Un eveniment recomandat de Magic FM.