Ana Pan Pompei

Brutărie & Cofetărie


Program

Închis
Vezi programul

Address

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 5, București, România

Despre

ANA PAN Concept Shop este sufrageria din oraș care îi învăluie într-o atmosferă deschisă și primitoare pe toți cei care îi calcă pragul.
Inspirat de naturalețea ingredientelor folosite, design-ul shop-ului preia din nuanțele și texturile acestora, pe un fundal neutru-discret și radiază bej, maro, până la portocaliu șters, alb cald și esențe de lemn natur.
Denirea noului concept Ana Pan vine din dorința de a aduce mai aproape de clienți echipa de experți Ana Pan, într-un spațiu deschis în care poți interacționa direct cu cel care-ți pregătește un tort aniversar pentru familie sau cu cel care-ți coace un croissant proaspăt și cald de dimineață, în scurta oprire în drumul spre birou.
În noul Concept Shop Ana Pan se regăsesc produsele pentru care suntem faimoși – cofetărie la superlativ, brutărie artizanală și patiserie tradițională, însă și o gamă excelentă nou lansată de fresh food cu sandwich-uri delicioase, salate variate și supe erbinți.
În același timp, pentru iubitorii de specialități de cafea, noul coffee bar oferă toate sortimentele de cafele ne și ceaiuri aromatice pe care le puteți degusta direct în shop în zona de cafenea adiacentă. Ana Pan este un spațiu prietenos și deschis în care „răpim” un moment de relaxare din tumultul cotidian.

Photo Gallery

Alte sugestii

Dots Original

Brutărie & Cofetărie

INNI Gelato Artigianale

Brutărie & Cofetărie

House of cookies

Brutărie & Cofetărie

Nana- Sweets

Brutărie & Cofetărie

Moritz Eis

Brutărie & Cofetărie