Cappuccino Story

Cafes & Teahouses


Program

Închis
Vezi programul

Address

Calea Vitan, Nr. 17 A, Bucharest, Romania, 031281

Despre

Cred ca a sosit momentul sa ne prezentam un pic. Intai separat, adica noi suntem Catalin si ... Catalin. Nu este cazul sa spunem prea multe in sensul acesta, poate singurul cuvant necesar de mentionat deocamdata : BARISTA. Cu litere de tipar pentru ca de aici a pornit conceptul, fiind conditia necesara pentru inceperea acestei povesti. Nu si suficienta. Si de aici intram deja in miez. De aici Catalin + Catalin = Cappuccino Story. Cu tot ce inseamna deja si cu tot ce va insemna pe viitor.
Conceptul nu este nou, fiind deja destui pionieri chiar si pe piata bucuresteana. Multa lume deja stie despre notiunea de ”coffee shop”. Cea romaneasca, in sensul de magazin cuminte care ofera clientilor cafea, in mai toate felurile si prezentarile ei. Spunem cuminte pentru ca in anumite colturi ale lumii noastre moderne, ”coffee shop”-urile mai vind si alte ”lucrusoare” tolerate decat la ei acolo. Noi insa suntem cumintei si tocmai pentru a nu ne confunda vom folosi termenul ”cappuccino shop”. Asta ca sa fie bine stabilit de la inceput cu ce ne ocupam noi.
Adica noi vom dezvolta usor o mica povestioara despre cum se prepara, din ce se prepara si cum se vinde un cappuccino. Sau un espresso, un latte, un macchiato sau chiar si un ceai bun. Important este ca noi le vom face corect pe toate si vom incerca sa personalizam ”every cup”. Vom incerca sa povestim despre cum au fost facute primele retete de acest gen, despre cum se fac ele acum, despre ingredientele din care se fac ele, despre tehnica prepararii lor si neaparat despre bun simt. Asta e musai. Nu vrem sa fim carcotasi dar nu prea am gasit pe nicaieri asta. In nici o ceasca. Si ne-am uitat pana la fundul ei.
La noi asta veti gasi ! Bun simt ! Priceless !

Caracteristici

  • Parcare
  • Wi fi

Plăți

  • Visa
  • Maestro
  • Mastercard
  • Cash

Alte sugestii

Pose Cafe & Lounge

Cafes & Teahouses

VanFruct Câmpineanu

Cafes & Teahouses

ANA Baking Co. Calea Dorobantilor 134

Cafes & Teahouses

Cafe Pink

Cafes & Teahouses

Ceainaria La un Ceai

Cafes & Teahouses