El Dictador Club


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Sfântul Dumitru 3, București 030077, Romania

Despre

Până la noi ordine, să facem dezordine! Aflat pe strada Sfântul Dumitru numărul 3, vis-a -vis de Teatrul de Comedie, El Dictador îşi dovedeşte (re)numele imediat ce îi cobori treptele.

Clubul El Dictador este un spatiu îndrazneţ, cu atitudine, atipic în peisajul cluburilor de noapte pe care le poti găsi în Bucureşti. Şi asta nu numai pentru că este ascuns la subsolul unei impunatoare clădiri din Centrul Vechi al Bucureştiului, ci şi pentru faptul că decorul clubului, semnat de artistul Marius Leonte, te poartă într-o adevarată călatorie printre controversatele pagini ale istoriei umanităţii.

Indiferent de colţul pe care-l alegi pentru petrecere, vei fi sub stricta supraveghere a celor care au condus omenirea şi au schimbat cursul istoriei, la un moment dat. Subsolul- labirint al clubului El Dictador este împarţit în cinci separeuri încăpătoare ce poartă numele unora dintre cei mai temuţi dictatori: Hitler, Franco, Mussolini sau Pinochet. Coridoare lungi, ornate cu fotografii, gravuri şi sculpturi, amintesc de timpurile demult apuse.

Separeurile celebrilor „Hitler” şi „Mussolini” au câte şase mese fiecare, canapea confortabilă de jur împrejur şi pot primi în jur de 40 de petrecăreţi.
În Franco te poţi distra cu 30 de prieteni iar Pinochet, cel mai mic, poate „ascunde” o gaşcă de 15 cheflii. Ce se întamplă în Dictador, rămane în Dictador!

Accesul la ringul de dans sau la bar este simplu şi rapid indiferent de colţul în care te distrezi, iar particularitatea pe care o are clubul El Dictador este că îţi asigură intimitatea în cazul în care nu vrei să îţi amesteci invitaţii cu celelalte persoane aflate în club.

Odată ce ai rezervat o încapere, ce se întamplă la petrecerea ta va ramane secret, aşa cum au ramas multe detalii din trecutul dictatorilor.

Photo Gallery

Alte sugestii

Club 99

Club

Tapo

Club / Restaurant

Spice

Club

Shoteria

Club / Pub & Bar

Flairs Angel

Club / Pub & Bar