Pura Vida Sky Bar

Panoramic view / Pub & Bar


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Smârdan 7, București, Romania

Despre

Pe lângă un hostel drăguţ, Sky Barul Pura Vida de la etajul 5 este exact ce mai lipsea. Îţi oferim băuturi gratis, o panoramă deasupra Centrului Vechi şi cele mai frumoase apusuri. În plus, nici nu trebuie să ieşi din hostel pentru o petrecere, poţi avea propria petrecere la Sky Bar.

Fiind localizat în Centrul Vechi, vei simţi aerul boem pe timpul zilei şi seara te vei bucura de viaţa de noapte. Uşile noastre sunt deschise pentru călătorii pasionaţi, energici, dornici să cunoască alţi oameni interesanţi, iar staff-ul nostru va fi la fe, îţi promitem.

Ne găsiţi în această clădire emblematică (oh, am uitat să precizăm că are o arhitectură superbă), situată la intersecţia dintre principalele străzi pietonale, Lipscani şi Smârdan. Suntem între două din cele mai importante staţii de metrou, care te conectează cu restul zonelor din oraş. Doar coborând din Sky Bar, vei vedea zeci de baruri, cafenele, restaurante, cluburi, magazine, galerii de artă, teatre. De asemena, dacă mergi pe jos, poţi ajunge foarte uşor la Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului şi unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucureşti, Cişmigiu, şi multe alte atracţii turistice.

Tip de bar

  • Sky Bar

Caracteristici

  • Terasă
  • Wi fi

Plăți

  • Cash
  • Mastercard
  • Visa

Photo Gallery

Alte sugestii

Pura Vida Sky Bar

Panoramic view / Pub & Bar

St.Patrick

Pub & Bar / Restaurant

Green Hours

Pub & Bar

The Old Red's Jub Pub

Pub & Bar

Have a cigar

Pub & Bar / Gradina de vara