Sala Palatului

Organizator de evenimente / Free attractions


Address

Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, Romania

Despre

Gazda recunoscuta pentru concerte, festivaluri, spectacole de teatru si film, expozitii nationale, congrese sau lansari spectaculoase, Sala Palatului este un liant intre arta si spectator, intre producator si consumator.

In anul 1960 se inaugura Sala Palatului, o cladire impunatoare, construita in continuarea fostului Palat Regal, actualmente Muzeul de Arta al Romaniei.
Pozitionata in centrul Bucurestiului, Piata Revolutiei, cladirea Salii Palaltului a fost parca predestinata sa devina un centru al culturii si al diferitelor manifestari publice. Cu trecerea anilor, s-a afirmat tot mai mult ca spatiul ideal de organizarea a evenimentelor importante din viata sociala, fie ele expozitii si spectacole artistice, fie expozitii de promovare si expunere de servicii din partea difetitilor producatori locali, nationali si internationali.

In momentul de fata, in cadrul Salii Palatului se organizeaza in medie 180 de spectacole anual, la care iau parte peste 700.000 de spectatori. La acestea se adauga cele peste 60 de expozitii cu 300.000 de participanti.

Evenimente ce urmează

Photo Gallery

Alte sugestii

Centrul Ceh

Organizator de evenimente

Jazz Syndicate Live Sessions

Organizator de evenimente

Centrul Vechi (Lipscani)
Parcul Herăstrău
Bulevardul Unirii