Bistro Carusel


Program

Închis
Vezi programul

Address

Lipscani 55, Bucharest, Romania, 030033

Despre

Deși ne aflăm în Centrul Vechi al Bucureștiului, vestit pentru agitație și zgomotul produs de mulțimea celor care petrec în cluburile din zonă, în Bistro Carusel veți găsi liniște, muzică discretă, cărți și intimitate.

Aici nu se fumează și încercăm să vă oferim preparate nu doar gustoase, ci și sănătoase. Așa că folosim cât mai multe ingrediente de sezon, naturale, și, pe cât posibil, locale. Paste integrale, pâine cu maia, carne și legume românești. Produsele semipreparate nu își au locul aici.

În meniul de prânz favorizăm mâncarea gătită lent, ca acasă - comfort food. Bucătăria locală este completată cu rețete de inspirație mediteraneană, pentru creativitate, diversitate și, așa cum spuneam, sănătate.

De asemenea, vă oferim deserturi raw-vegan, cafea organică, bere artizanală de la mici producători, ceaiuri autentice și o listă de vinuri de calitate.

Bistro Carusel, aflat la ultimul nivel al Caruselului Cărturești, oferă și cele mai bune locuri pentru a admira cea mai frumoasă librărie din România- și una dintre cele mai reușite amenajări comerciale din lume.
Vă așteptăm în Lipscani 55.

Tip de bar

  • Bistro

Alte sugestii

The Old Red's Jub Pub

Pub & Bar

Have a cigar

Pub & Bar / Gradina de vara

1000 de chipuri

Pub & Bar

Kilkenny Irish Pub Bucharest

Pub & Bar

Terminus

Pub & Bar